LED RING LAMP (DIAMETER 30CM) WITH 210CM TRIPOD 46745 Μαύρο χρώμα

LED RING LAMP (DIAMETER 30CM) WITH 210CM TRIPOD 46745 Μαύρο χρώμα

 
Τιμή 26,80 €
Περιγραφή

 Ακόμη και οι καλύτερες κάμερες ή συσκευές εγγραφής βίντεο δεν μπορούν να παρέχουν εικόνα υψηλής ποιότητας εάν το αντικείμενο δεν φωτίζεται σωστά. Είτε μεταδίδετε ροή στο Twitch, εγγράφετε βίντεο στο Tik Tok ή εκτελείτε λογαριασμό Instagram, η λυχνία Tracer RING USB θα φέρει μια νέα ποιότητα στις δημιουργίες σας!




Ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για streamer παιχνιδιών

Η ροή παιχνιδιών, συνήθως τις απογευματινές ώρες, απαιτεί έντονο, αλλά σωστά διασκορπισμένο φωτισμό, έτσι ώστε η εικόνα από την κάμερα να μην υπερβάλλεται και να μην δημιουργεί ανεπιθύμητες σκιές στο πρόσωπο. Οι μεγαλύτερες ταινίες στο Twitch το γνωρίζουν ήδη, αντικαθιστώντας τον προηγούμενο χρησιμοποιημένο φωτισμό με δακτυλίους, που συνδέονται απευθείας με τους υπολογιστές τους!




Το κομμάτι εξοπλισμού των δημιουργών Tik Tok και Instagram

Τα φώτα κουδουνίσματος χρησιμοποιούνται όχι μόνο στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και σε άλλους τομείς ροής! Ο συμπαγής σχεδιασμός, οι τέλειες συνθήκες φωτισμού και η ικανότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας χρώματος θα εκτιμηθούν επίσης από δημιουργούς περιεχομένου σε πλατφόρμες όπως το Tik Tok ή το Instagram.




Ένα αξεσουάρ υπολογιστή απαραίτητο για τηλεδιάσκεψη και ηλεκτρονικό σχολείο!

Οι ενσωματωμένες ή αξεσουάρ κάμερες PC, ακόμη και αυτές με φωτισμό LED, δεν φωτίζουν επαρκώς τον χρήστη για να διασφαλίσουν υψηλή ποιότητα εικόνας. Μεταφέρουν μια σκοτεινή και κοκκώδη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στην εποχή της ολοένα και πιο κοινής διαδικτυακής επικοινωνίας, η ποιότητα του βίντεο γίνεται ολοένα και πιο σημαντική - η λυχνία κλήσης που είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB είναι το τέλειο συμπλήρωμα για το βιντεοδιάσκεπό σας!




Έκδοση δαπέδου του δακτυλίου Tracer RING, με ακόμη περισσότερα LED, σχεδιασμένα για άτομα που χρειάζονται περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη ικανότητα προσαρμογής της θέσης της πηγής φωτισμού.




Λάμπα 12 "| 160 LED

Η δαχτυλίδι 12 ιντσών μας έχει εσωτερική διάμετρο 24 cm (30 cm εξωτερικό) και 160 LED, ομοιόμορφα κατανεμημένα στο περίβλημα της λάμπας. Η λάμπα έχει ρύθμιση έντασης φωτός στο εύρος 600-1300 lm και ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος (3 τρόποι) στην περιοχή από 2700 έως 7000 K.




Διαθέτει βάση στήριξης τηλεφώνου που περιλαμβάνεται στο σετ, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το smartphone σας στο κέντρο του κουδουνίσματος.




Φωτιζόμενο τηλεχειριστήριο στο καλώδιο USB

Η λάμπα διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο στο καλώδιο τροφοδοσίας USB, επιτρέποντάς σας να ανάψετε και να σβήσετε τη λάμπα, να αλλάξετε την ένταση του φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των παραμέτρων του λαμπτήρα σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο είναι με οπίσθιο φωτισμό. Το μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας είναι 200 ​​cm.




Ρυθμιζόμενο τρίποδο με περιστρεφόμενη κεφαλή

Στο σετ, ο χρήστης παίρνει ένα τεράστιο τρίποδο στούντιο, κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και με ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προσαρμογής. Στην αναδιπλούμενη (μεταφορά) μορφή, έχει μήκος μόνο 50 cm και στη λειτουργία συναρμολόγησης, το τρίποδο μπορεί να λειτουργήσει στην περιοχή από 50-185 cm. Το τρίποδο έχει αντιολισθητικά πόδια, γεγονός που καθιστά το σετ πιο σταθερό.




Μαζί με το τρίποδο, ο χρήστης παίρνει μια ειδική κεφαλή στήριξης που συνδέει το τρίποδο με τον ελαφρύ δακτύλιο. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την κλίση του δακτυλίου σε σχέση με το τρίποδο, σε κάθε κατεύθυνση.




ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

• Το σετ διαθέτει δακτυλιοειδή λυχνία 30cm, τρίποδο 185cm και τηλεχειριστήριο για ρύθμιση της έντασης και του χρώματος του φωτός

• Η λυχνία διαθέτει 160 LED

• Το μοντέλο μας εκπέμπει φως με θερμοκρασία 2700-7000K. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα στο μοντέλο ή στο φωτογραφημένο αντικείμενο θα αποδίδονται τέλεια στην εικόνα.

• 3 θερμοκρασίες χρώματος: κρύο, ζεστό, ουδέτερο. Κάθε ένα από τα χρώματα έχει 10 επίπεδα έντασης φωτός, το οποίο δίνει συνολικά 30 διαφορετικές παραλλαγές.

• Λάμπα 14,5W - εκπέμπει φως με ισχύ 900-1700 lumens, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία. Η λυχνία στη λειτουργία 10, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο ανοιχτό χρώμα, εκπέμπει πολύ υψηλής ποιότητας φως.

• Το τρίποδο διαθέτει αντιολισθητικά πόδια, γεγονός που καθιστά το σετ πιο σταθερό

• Το τρίποδο μετρά 50 εκατοστά όταν διπλώνεται, γεγονός που το καθιστά πολύ βολικό και εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντας βλαστούς εξωτερικού χώρου. Μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικά ύψη. Όταν είναι πλήρως ανοιχτό, έχει ύψος 185 εκατοστά.

• Το τρίποδο διαθέτει περιστρεφόμενη κεφαλή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε οποιαδήποτε γωνία

• Ευέλικτη θήκη τηλεφώνου

• Η λυχνία τροφοδοτείται από καλώδιο USB 200 cm.







Η λάμπα απαιτεί τροφοδοσία 5V DC με ελάχιστη ένταση 500mA (μπορεί να συνδεθεί σε θύρα USB υπολογιστή). Ωστόσο, η πλήρης δηλωμένη ισχύς επιτυγχάνεται όταν συνδέεται σε τροφοδοσία 5V / 3A.




KUP: Δαχτυλίδι LED LED (διάμετρος 30cm) με τρίποδο 210cm

Σχετιζόμενα Αρχεία