KEYBOARD GAMEZONE MECHANICAL PRISMA RGB 46739 Μαυρο

KEYBOARD GAMEZONE MECHANICAL PRISMA RGB 46739 Μαυρο

 
Τιμή 37,80 €
Περιγραφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πλήρες μέγεθος μηχανικό πληκτρολόγιο Tracer Prisma είναι η τέλεια επιλογή για κάθε παίκτη. Το κλασικό πλήκτρο των πλήκτρων επιτρέπει άνετη χρήση Ένα ενδιαφέρον οπτικό χαρακτηριστικό είναι ο οπίσθιος φωτισμός LED 3 ζωνών, ο οποίος σίγουρα θα κάνει τη χρήση του πληκτρολογίου πιο ευχάριστη, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μαραθωνίων παιχνιδιών. Η συσκευή ανήκει στη δημοφιλή γραμμή Gamezone, που δημιουργήθηκε ειδικά για παίκτες που εκτιμούν το συνδυασμό της υψηλότερης ποιότητας και των προηγμένων δυνατοτήτων των συσκευών παιχνιδιών.




• Φωτισμός RGB.

• Καθολική σύνδεση USB.

• Κλειδί WinLock.

• Αντι-φαντάσματα - καταγράφεται κάθε κίνηση.




Οπίσθιος φωτισμός RGB

Ο σχεδιαστής φωτισμός θα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των απογευματινών παιχνιδιών σας. Ο οπίσθιος φωτισμός LED 3 ζωνών θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του πληκτρολογίου Tracer Prisma σύμφωνα με το γούστο και τη διάθεσή σας. Εμπλουτίστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με μοντέρνο οπίσθιο φωτισμό RGB.




Υψηλή ποιότητα

Οι μηχανικοί διακόπτες, το κλασικό πάτημα πλήκτρων και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής εγγυώνται υψηλή αντοχή ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο άγριων μονομαχιών.




Ευέλικτη σύνδεση

Καλώδιο 1,5 m και γενική υποδοχή USB σάς επιτρέπουν να συνδέσετε το πληκτρολόγιο σε όλους τους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Η ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή καθιστά τη συσκευή τέλεια αντιπροσωπευτική του στυλ παιχνιδιού.




Anti-Ghosting και WinLock

Στη ζέστη του παιχνιδιού, δεν μπορείτε να αφήσετε ένα ξαφνικό κλικ να σταματήσει τη συνεδρία και να επιστρέψει στην επιφάνεια εργασίας σας. Όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία WinLock και κλειδώστε το κλειδί των Windows για να αποτρέψετε αποτελεσματικά τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Χάρη στη λειτουργία Anti-ghosting, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να πατήσετε πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εντολή ή χαρακτήρα πλήκτρου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πατάτε ταυτόχρονα όλα τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο. Το Anti-Ghosting παρέχει βέλτιστη απόδοση παιχνιδιού και πλήρη έλεγχο κατά την έκδοση πολλαπλών εντολών.




KUP: Μηχανικό πληκτρολόγιο GAMEZONE Prisma USB

Σχετιζόμενα Αρχεία