SMARTWATCH T-FIT250 GPS FOR IOS AND ANDROID TREVI BLACK

SMARTWATCH T-FIT250 GPS FOR IOS AND ANDROID TREVI BLACK

 
Τιμή 32,90 €
Περιγραφή

Το Smart Band Trevi T-FIT 250 GPS είναι ένα διαδραστικό βραχιόλι, ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες και έλεγχο της κατάστασης της υγείας. Στην έγχρωμη οθόνη LCD με υψηλή ορατότητα και προβολή και παρακολούθηση όλων των δεδομένων που σχετίζονται με τη σωματική δραστηριότητα, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Το FIT T-250 GPS είναι εξοπλισμένο με GPS για την ανίχνευση της πορείας κατά τη διάρκεια των αθλητικών σας συνεδριών και την ανίχνευση και προβολή των δεδομένων της σωματικής δραστηριότητας, όπως καρδιακός παλμός, αρτηριακή πίεση, ώρες ύπνου, βήματα, θερμίδες που καίγονται και διανυθείσα απόσταση, διατηρώντας τα στη μνήμη για έως και 30 ημέρες. Συνδέεται εύκολα στο smartphone σας μέσω σύνδεσης Bluetooth και, με άνεση, μπορείτε να συγχρονίσετε δεδομένα που συλλέγονται αποκλειστικά από την εφαρμογή.




Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα PPG (fotopletismografico), χρήσιμο για την παροχή δεδομένων καρδιακού ρυθμού. Μέσω αυτού του οπτικού αισθητήρα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μανσέτας, μετράται επίσης το επίπεδο κορεσμού οξυγόνου στο περιφερικό αίμα.




Η μανσέτα Cardio Trevi είναι ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη, με βαθμό προστασίας IP68 και τροφοδοτείται από ένα. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

Σχετιζόμενα Αρχεία