TENDA S108 SWITCH DESKTOP 8 PORTS FAST ETHERNET λευκό

TENDA S108 SWITCH DESKTOP 8 PORTS FAST ETHERNET λευκό

 
Τιμή 8,60 €
Περιγραφή

Διακόπτης Ethernet 8 θυρών S108




Το Tenda 8-port Ethernet Switch S108 είναι ένας διακόπτης επιφάνειας εργασίας ειδικά σχεδιασμένος για οικογένειες, γραφεία, κοιτώνες κ.λπ.

Οι θύρες αυτόματης διαπραγμάτευσης 8 * 10/100 M με πλήρη ταχύτητα διπλής όψης έως 200Mbps προσφέρουν γρήγορη γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο σχεδιασμός Plug-and -play καθιστά την εγκατάσταση εύκολα εύκολα σε χρόνο μηδέν. Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή πρώτος χρήστης, το S108 είναι εξαιρετικά εύκολο και διαισθητικό στη ρύθμιση χωρίς χρονοβόρες λειτουργίες. Με εξαιρετικά συμπαγή σχεδίαση, το Tenda S108 υποστηρίζει επίσης επιτραπέζια και επιτοίχια τοποθέτηση, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε το S108 οπουδήποτε θέλετε και να μετακινείστε με ευελιξία. Συμβατό με υπολογιστή, εκτυπωτή, έξυπνες τηλεοράσεις, NAS, έξυπνη κονσόλα παιχνιδιών, κάμερες IP, το Tenda S108 κάνει την αξιοποίηση του οικιακού δικτύου σας διασκεδαστική και εύκολη.




Κύρια χαρακτηριστικά

- Οι θύρες RJ45 αυτόματης διαπραγμάτευσης 8 * 10/100 Mbps αποκτούν την ταχύτερη δυνατή σύνδεση

- Συμβατό με τα πρότυπα IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3X

- 8 * Οι ενδείξεις LED εμφανίζουν την κατάσταση σύνδεσης

- Υποστηρίζει 10 / 100M full duplex και half duplex

- Λειτουργία αποθήκευσης και προώθησης forwading

- Υποστηρίζει την αυτόματη εκμάθηση διευθύνσεων MAC και την αυτόματη γήρανση

- Υποστηρίζει σύνδεση με κάμερα IP

- Plug-and-play χωρίς διαμόρφωση

- Υποστηρίζει τοποθέτηση σε τοίχο και επιτραπέζιους υπολογιστές Οι τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα




Οικονομικός διακόπτης SOHO

Είτε έχετε μια μικρή ή οικιακή επιχείρηση, θέλετε την απόλυτη διασκέδαση στο σερφ είτε αναζητάτε έναν καινοτόμο τρόπο για να προσθέσετε περισσότερες θύρες Ethernet στο δίκτυό σας, το Tenda S108 μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας για να επεκτείνετε το δίκτυό σας εύκολα. Επιπλέον, είναι επίσης ένας υπέροχος διακόπτης SOHO με ανταγωνιστική τιμή.




ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ

Το WiFi είναι διαθέσιμο μετά το βύσμα καλώδιο ethernet σε χρόνο χωρίς κόπο. Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή πρώτος χρήστης, το S108 είναι εξαιρετικά εύκολο και διαισθητικό στη ρύθμιση χωρίς χρονοβόρες λειτουργίες. Κάναμε τη ρύθμιση γρήγορα και εύκολα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε τα καλύτερα του Διαδικτύου με το S108.




Φωτεινό γρήγορο δίκτυο χωρίς απώλεια δεδομένων

Με τη λειτουργία αποθήκευσης και προώθησης, αυτόματη εκμάθηση διευθύνσεων MAC και αυτόματη γήρανση, το S108 μπορεί να μεταφέρει δεδομένα σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς απώλεια για να εξασφαλίσει σταθερή και απίστευτη γρήγορη απόδοση WiFi.




Ωραίο και μικρό

Το S108 είναι ωραίο και μικρό και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο γραφείου ή δαπέδου. Για να επωφεληθείτε από τη μικρή σχεδίαση, μπορείτε να τοποθετήσετε το S108 οπουδήποτε θέλετε και να μετακινείστε με ευελιξία. Έρχεται σε μια όμορφη θήκη σε σχήμα θόλου. Θα ταιριάζει εξίσου καλά σε οποιαδήποτε διακόσμηση επιφάνειας εργασίας. Όχι μόνο για χρήση WiFi, το S108 μπορεί επίσης να είναι στολίδι σπιτιού.




Προσδιορισμός:

1 * ένδειξη ισχύος, 8 * ένδειξη κατάστασης

Αναμονή: 0,8W; Μέγιστο: 2,15W

MAC Auto Learning & Auto Aging

1.6Gbps

MAC2K

Κατάσταση αποθήκευσης και προώθησης

Έλεγχος πρόσβασης: CDMA / CD

Λειτουργικά συστήματα: Windows 8 32/64 bit, Windows 7 32/64 bit, Windows xp 32/64 bit, Linux, MAC OS Θερμοκρασία λειτουργίας: 0? ~ 40?; Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40? ~ 70?

Υγρασία: 10% ~ 90% χωρίς συμπύκνωση, Αποθήκευση Υγρασία: 5% ~ 90% χωρίς συμπύκνωση

Certyficates: FCC; RoHS

Εσωτερική συσκευασία: Οδηγός εγκατάστασης, Διακόπτης Ethernt 1 * 8 θυρών, Προσαρμογέας ισχύος 1 * (5V0.6A)

Σχετιζόμενα Αρχεία