Smartwatch BlitzWolf BW-HL1T Bluetooth V5.0 (black)

Smartwatch BlitzWolf BW-HL1T Bluetooth V5.0 (black)

 
Τιμή 26,60 €
Περιγραφή

Με το νέο λιπαντικό BlitzWolf μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σώματός σας και να προστατεύετε την υγεία σας ανά πάσα στιγμή. Όταν η θερμοκρασία πέσει ή η πίεση στο περιβάλλον σας αλλάξει, θα το παρατηρήσετε αμέσως στο ρολόι σας. Έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τον καρδιακό ρυθμό και τον μετρονόμο σας. Φροντίστε το σώμα σας παρακολουθώντας το βάρος και το βηματόμετρό σας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες ενός έξυπνου βοηθού που θα μας ενημερώσει για τον καιρό, όπου βρίσκεται το βραχιόλι ρολογιού, θα μας θυμίζει σημαντικές συναντήσεις ή ακόμα και θα παρακολουθεί τον ύπνο.

Έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι ή μια βόλτα, αλλά δεν αισθάνεστε καλά και φοβάστε ότι η κατάστασή σας θα επιδεινωθεί; Πάρτε μαζί σας ένα ρολόι που θα σας πει εάν κάτι δεν πάει καλά. Το θερμόμετρο έχει πληροφορίες όταν η θερμοκρασία του σώματός μας είναι αυξημένη, χαμηλωμένη ή φυσιολογική. Το προγραμματισμένο τσιπ και η υψηλή ακρίβεια του θερμικού αισθητήρα θα αναγνωρίσουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος και του δέρματός σας σε ένα λεπτό.

Συνεχής ανίχνευση καρδιακών παλμών για 24 ώρες. Ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας ανίχνευσης καρδιακών παλμών λειτουργεί ασταμάτητα, μετρώντας τους καρδιακούς παλμούς ανά λεπτό. Είναι ένας ιδανικός τρόπος πρόληψης της υπερφόρτωσης, π.χ. κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων. Εάν ο καρδιακός σας ρυθμός είναι ασθενής ή πολύ υψηλός, το Smartwatch θα σας στείλει μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώσει εγκαίρως. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα ειδικό σύστημα στο εσωτερικό του ρολογιού το οποίο προστατεύεται από ένα σταθερό φίλτρο.

Κάψτε θερμίδες και ελέγξτε το βάρος σας με τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Smartwach BlitzWolf. Θα βρείτε επίσης ένα βηματόμετρο, βηματόμετρο και χρονόμετρο. Μια ποικιλία αθλητικών τρόπων θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για μια μεγάλη φιγούρα.

Θα είναι μαζί σας όλη την ώρα, δεν έχει σημασία αν τον ξεχνάτε, δεν θα σας αφήσει να ξεχάσετε τα πιο σημαντικά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην οθόνη θα δείτε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων και ακόμη και τον καιρό. Προσπαθήστε να σφίξετε το χέρι σας, θα μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιστρέφοντας στο θέμα της λήθης, τίποτα δεν θα συμβεί όταν πλένετε τα χέρια σας σε αυτά, επειδή είναι αδιάβροχο. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναμνήσεις από σημαντικά πράγματα που ξεφεύγουν από το μυαλό σας. Οι ειδοποιήσεις για την κατάσταση σας λένε πότε πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να ισιώσετε τα οστά σας.

Το Metronome θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, για την οποία σύντομα θα είστε υπερήφανοι. Η λειτουργία χαλάρωσης θα βρει χρόνο για να ξεκουράσετε το σώμα και την ψυχή σας, μέσω ασκήσεων αναπνοής που είναι αποτελεσματικές στην καταπολέμηση του στρες και την ηρεμία των νεύρων, οι οποίες θα μεταφραστούν σε καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία στο μέλλον.

 

















































Manufacturer Blitzwolf
Model BW-HL1T
Bluetooth 5.0
Weight 38 g
Battery capacity 240 mAh
Body and skin temperature detection YES
Metronome YES
Breathing exercises YES
Working time 7-9 days
Charging time 2 h
Size Shield: 35 x 42 x 10.8 mm

Strap (shorter side): 88 x 20 mm

Strap (longer side): 118 x 20 mm

Σχετιζόμενα Αρχεία