TRACER GAMEZONE REIKA RGB GAMING ΠΟΝΤΙΚΙ TRAMYS46730

TRACER GAMEZONE REIKA RGB GAMING ΠΟΝΤΙΚΙ TRAMYS46730

 
Τιμή 17,60 €
Περιγραφή

 Μπείτε στο παιχνίδι με έναν εντυπωσιακό τρόπο με το ποντίκι παιχνιδιών Tracer GAMEZONE Reika. Εξαιρετικός σχεδιασμός και εμφάνιση, οπίσθιος φωτισμός RGB, 6 κουμπιά και ένας ευαίσθητος οπτικός αισθητήρας είναι όλα όσα χρειάζεστε στην εικονική σας περιπέτεια. Το ποντίκι Tracer Reika ανήκει στη δημοφιλή σειρά Gamezone, που δημιουργήθηκε ειδικά για παίκτες που εκτιμούν τον συνδυασμό της υψηλότερης ποιότητας και προηγμένων χαρακτηριστικών των συσκευών παιχνιδιών.




• Οπτικός αισθητήρας και ανάλυση 7200 dpi.

• Ολισθητήρες τεφλόν.

• Εργονομικός σχεδιασμός και χαρακτήρας e-sport.

• Ιδανικό για δεξιόχειρες παίκτες.

• Μοναδικός σχεδιασμός.

• 10 εκατομμύρια κλικ.







Αφιερωμένο σε δεξιόχειρες παίκτες

Το προσαρμοσμένο σχήμα που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους δεξιόχειρες παρέχει επαρκή υποστήριξη για το χέρι και ανακουφίζει από το βάρος στον καρπό κατά τη διάρκεια πολλών ωρών παιχνιδιού. Το ποντίκι Tracer Reika είναι κατάλληλο για κάθε τύπο παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε σκοπευτές, RPG ή στρατηγικές. Διαβάζοντας ακριβώς τα κλικ του κουμπιού του ποντικιού, το ποντίκι Tracer θα κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει να νικήσετε τους αντιπάλους σας.




Ολισθητήρες τεφλόν και οπτικός αισθητήρας

Η ακρίβεια και η ακρίβεια των λήψεων παρέχονται από έναν οπτικό αισθητήρα που λειτουργεί σε μέγιστη ανάλυση 7800 DPI. Τα ανθεκτικά ρυθμιστικά Teflon εξασφαλίζουν ομαλές και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού και τον υψηλότερο έλεγχο του παιχνιδιού. Αντοχή 10 εκατομμυρίων κλικ σημαίνει έως και 10 εκατομμύρια εντολές που εκδίδονται στο παιχνίδι.




Neon RGB οπίσθιος φωτισμός

Ελέγξτε όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων του οπίσθιου φωτισμού RGB. Ο πολύχρωμος φωτισμός θα κάνει κάθε παιχνίδι πιο απολαυστικό. Η ελαφριά κατασκευή και ο ευδιάκριτος σχεδιασμός προσδίδουν στο ποντίκι έναν μοναδικό χαρακτήρα, ενώ η εργονομική και ανθεκτική μορφή προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια πολύωρων παιχνιδιών μαραθωνίων.

Σχετιζόμενα Αρχεία