RGB Havit GK56 Gaming Microphone EQ

RGB Havit GK56 Gaming Microphone EQ

 
Τιμή 14,90 €
Περιγραφή

 Το μικρόφωνο Havit έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς παίκτες. Διαθέτει λειτουργία plug & play - απλά συνδέστε το μικρόφωνο σε μια θύρα USB και τελειώσατε. Χάρη στον φωτισμό RGB φαίνεται μοναδικό και κομψό.

Ο λαιμός του μικροφώνου είναι ρυθμιζόμενος, γεγονός που διευκολύνει τη λειτουργία της συσκευής όχι μόνο κατά την αναπαραγωγή. Ευκολία για χρήση κυρίως κατά τη διάρκεια του Youtube, του Twitch, του Skype, του FaceTime, του παιχνιδιού και άλλων.

Για να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο, απλώς συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB, επιλέξτε το μικρόφωνο ως είσοδο στις ρυθμίσεις του συστήματος και χρησιμοποιήστε το για συνομιλίες, podcast ή εγγραφή της φωνής σας.

Το μικρόφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με κουμπί EQ (ισοσταθμιστής), το οποίο σας δίνει νέες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τον ήχο στις ανάγκες σας, εφαρμόζοντας διάφορα φίλτρα σε αυτόν. Θέλετε η φωνή σας να ακούγεται υψηλότερη; Or θα θέλατε το κοινό σας να σας ακούσει να μιλάτε με βαθύ μπάσο τόνο; Απλώς πατήστε το κουμπί EQ! Εκμεταλλευτείτε νέες δυνατότητες και απολαύστε ενδιαφέρουσες αλλαγές τόνου.

 





















































Producent Havit
Model GK56
Directivity Omnidirectional
Frequency Response

20 ~ 16000 Hz
Impedance -36±15%Ω
Sensitivity 108 dB±3 dB
Microphone diameter φ6mm
Connectivity USB
Cord length 1.5 m
Operating current 150 mA
Additional information

RGB Backlight


Plug and Play


Dimensions 125 x 130 x 35 mm

Σχετιζόμενα Αρχεία