Άμεσα Διαθέσιμο
ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ
06-2160
Τιμή :
37.80 €

 Με ένα επαγγελματικό κιτ μικροφώνου στούντιο ηχογράφησης στη ρύθμισή σας, είστε έτοιμοι να ενεργήσετε ανά πάσα στιγμή, είτε κάνετε voiceover, podcast, vlogging, υπαγόρευση, gaming ή streaming. Αυτό το σετ μικροφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφές στο σπίτι ή σε επαγγελματικό στούντιο.
• CONDENSER MICROPHONE - Το εσωτερικό chipset και το PCBA του μικροφώνου έχουν σχεδιαστεί για απλή χρήση, το οποίο δεν απαιτεί επιπλέον φανταστική ισχύ για την ενεργοποίηση. Απλώς εισαγάγετε την ακίδα 3,5 mm του μικροφώνου στην υποδοχή ήχου της επιφάνειας εργασίας σας και, στη συνέχεια, πηγαίνετε, ξεκινήστε να είστε YouTuber ή απολαύστε τη συνομιλία παιχνιδιού με τον φίλο σας.
• MIC STAND - MICROPHONE BOOM ARM AND CLAMP - Ρυθμιζόμενος βραχίονας μικροφώνου ψαλιδιού με υψηλής ποιότητας χάλυβα και ελατήρια βαρέως τύπου. Το μικρόφωνό σας θα παραμείνει στη θέση του μόλις τοποθετήσετε το ρυθμιζόμενο βραχίονα βραχίονα μικροφώνου σας στην τέλεια θέση. Με αυτήν τη βάση μικροφώνου boom μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή ή τη μετάδοση σας χωρίς διακοπές ή απογοητευτικές επαναλήψεις, επειδή το βραχίονα μικροφώνου ανάρτησης θα παραμείνει ακριβώς εκεί που θέλετε.
• STUDIO BOOM MIC STAND TABLE MOUNTED - Βελτιώνει την ποιότητα εγγραφής και μετάδοσης σταθεροποιώντας και απομονώνοντας το μικρόφωνό σας από προσκρούσεις και κουδουνίστρες στο γραφείο ή στο τραπέζι. Ο επενδεδυμένος σφιγκτήρας γραφείου σε αυτήν τη βάση μικροφώνου εκπομπής αποτρέπει τη ζημιά στην επιφάνεια του γραφείου και μειώνει τον θόρυβο των κραδασμών.
• Το SCISSOR ARM με πλήρη περιστρεφόμενο και ρυθμιζόμενο ύψος βραχίονα μπούμα επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση της βάσης του βραχίονα του μικροφώνου