Άμεσα Διαθέσιμο
MOUSE
06-2488
Τιμή :
6.10 €

 Το Tracer Joy II είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας εργασίες. Η ελαφριά κατασκευή και η ενδιαφέρουσα εμφάνιση του ποντικιού το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Με την τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μπορείτε να κάνετε χωρίς καλώδια! Η μονάδα 2.4 Ghz RF παρέχει γρήγορη και βολική σύνδεση με λειτουργικό εύρος έως 10 μέτρα.

• Εργονομικός σχεδιασμός.
• Ιδανικό για χρήστες με δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.
• Κομψός σχεδιασμός και ελαφριά κατασκευή.
• Ελαφριά κατασκευή.
• Διατίθεται σε μαύρο, μπλε, ασημί και γραφίτη.

Ιδανικό για όλους τους χρήστες
Ο συμμετρικός, αμφιδέξιος σχεδιασμός του ποντικιού το καθιστά βολικό τόσο για τους δεξιούς όσο και για τους αριστερούς χρήστες. Παρέχει επαρκή υποστήριξη για το χέρι και ξεφορτώνει τον καρπό κατά τη διάρκεια πολλών ωρών εργασίας.

Οπτικός αισθητήρας
Η ακρίβεια και η ακρίβεια παρέχονται από έναν οπτικό αισθητήρα που λειτουργεί σε μέγιστη ανάλυση 1600 DPI. Τα ανθεκτικά ρυθμιστικά εξασφαλίζουν ομαλές κινήσεις του ποντικιού και ο εργονομικός σχεδιασμός εγγυάται ότι το χέρι σας δεν θα κουραστεί ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας στον υπολογιστή.

Μην χάνετε χρόνο - συνδέστε και παίξτε.
Το εύχρηστο ποντίκι Tracer Joy II είναι έτοιμο για χρήση αμέσως από το κουτί. Συνδέστε και χρησιμοποιήστε χωρίς επιπλέον, περίπλοκο λογισμικό. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Plug & Play και νανο δέκτη USTB, αυτό το ποντίκι Tracer είναι έτοιμο για χρήση αμέσως.