Άμεσα Διαθέσιμο
ΚΑΛΩΔΙΑ
06-2671
Τιμή :
4.90 €

Το καλώδιο της Baseus θα φορτίσει τη συσκευή σας σε ελάχιστο χρόνο. Το CATYS-01 διαθέτει επίσης μεταφορά δεδομένων έως και 480Mbps. Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το καλώδιο USB είναι συμβατό με γρήγορη φόρτιση 40W, επομένως θα φορτίσει την μπαταρία Huawei Mate 40 Pro έως 86% σε 30 λεπτά και το μοντέλο P40 έως 64% ταυτόχρονα.

Το CATYS-01 διαθέτει χάλκινο πυρήνα που παρέχει ασφαλή και σταθερή φόρτιση 6Α. Κατασκευασμένο από υλικό TPE, το CATYS-01 είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό σε φθορές. Το κέλυφος ABS του καλωδίου είναι ανθεκτικό στη φθορά και γρήγορο στο χρώμα. Το πιο εύθραυστο μέρος - η σύνδεση μεταξύ του καλωδίου και του βύσματος, έχει ενισχυθεί και έχει δοκιμαστεί για την αντοχή του.

Το Velcro είναι προσαρτημένο στο καλώδιο για εύκολη αποθήκευση και το CATYS-01 δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το αποθηκεύσετε, για παράδειγμα, στην τσάντα του φορητού σας υπολογιστή.

Το CATYS-01 όχι μόνο θα φορτίσει γρήγορα τη συσκευή σας, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για τη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως και 480Mbps.



Μάρκα Baseus
Μοντέλο CATYS-01
Ρεύμα 11V / 6A (μέγιστο 66W)
Ρυθμός μετάδοσης 480Mbps
Διεπαφή εισόδου USB
Μήκος 1μ
Υλικό ABS + TPE
Χρωμα μαυρο