Άμεσα Διαθέσιμο
SMART HOME
062672
Τιμή :
11.40 €

Το Sonoff TH10 είναι ένας καθολικός διακόπτης WiFi (η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει μόνο από την εφαρμογή, η σύνδεση με συσκευές RF δεν είναι δυνατή). με αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας (ο αισθητήρας διατίθεται ξεχωριστά). Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού ή ρύθμισης του προτύπου εργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή με βάση τις μεταβαλλόμενες συνθήκες π.χ. στο δωμάτιο.
Ο διακόπτης ελέγχεται μέσω της εφαρμογής eWeLink που διατίθεται για συστήματα IOS και Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα δεδομένα που αποστέλλονται από τη συσκευή σε πραγματικό χρόνο απευθείας στην οθόνη του smartphone μας. Χάρη σε αυτό μπορούμε να παρακολουθούμε τι συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη αίθουσα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου θα εγκατασταθεί και να προσαρμόσουμε τη λειτουργία των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στον διακόπτη TH10. Λειτουργεί με το λογισμικό Amazon Ech, Google Home, και μετά την αλλαγή του λογισμικού επίσης το σύστημα SUPLA
Η συσκευή μπορεί να εφαρμόσει το σχέδιο που εισήχθη σε αυτήν για μια δεδομένη θερμοκρασία ή υγρασία, για παράδειγμα, και να εκτελέσει τις υποδεικνυόμενες συσκευές που ήταν προηγουμένως συνδεδεμένες σε αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο, για παράδειγμα, θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καθορισμένη θερμοκρασία στα δωμάτια, ενώ είμαστε μακριά τους. Η έκδοση TH10, σε αντίθεση με την έκδοση TH16, μπορεί να χειριστεί μόνο έως 10Α.

Μοντέλο TH10
Τάση εισόδου 90 ~ 250V AC
Μέγιστη. ρεύμα 10A, 2200W
Επικοινωνία WiFi 802.11 b/g/n
Υλικό ABS
Διαστάσεις 114 mm x 51 mm x 32 mm