Άμεσα Διαθέσιμο
KEYBOARD
06-2688
Τιμή :
12.20 €

Τώρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να εργαστείτε και να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ακόμα πιο άνετα. Το πολυλειτουργικό πληκτρολόγιο Havit KB866L είναι εξοπλισμένο με πρακτικά πλήκτρα πολυμέσων που παρέχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία λειτουργιών του υπολογιστή. Ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής παρέχει απαράμιλλη άνεση στη χρήση και ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός της δίνει έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα παιχνιδιού.
Εύκολη ζωή όταν παίζετε παιχνίδια ή σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Τα ενσωματωμένα κουμπιά πολυμέσων σας επιτρέπουν να λειτουργείτε γρήγορα πολλές βασικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να θέσετε σε παύση ή να συνεχίσετε τη μουσική, να ρυθμίσετε την ένταση ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τα ηχεία. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε!
Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια για πολλές ώρες; Με το πληκτρολόγιο Havit KB866L, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κόπωση ή πόνο στον καρπό! Το προϊόν σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχει την άνεση που ονειρεύεστε. Τώρα μπορείτε εύκολα να νικήσετε τους αντιπάλους σας και να κερδίσετε νέα ρεκόρ για όσο θέλετε!
Αυτό το μοναδικό πληκτρολόγιο όχι μόνο θα διευκολύνει το παιχνίδι σας, αλλά θα διακοσμήσει και το γραφείο σας φανταστικά. Το προϊόν προσελκύει την προσοχή με τον μοντέρνο, gaming σχεδιασμό του. Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός του δίνει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Θέλεις κι άλλο? Τα συγκεκριμένα κουμπιά λειτουργιών σάς επιτρέπουν να ανάβετε και να απενεργοποιείτε εύκολα το φως, να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα και να επιλέγετε εφέ. Η αναπνοή ή ο διαρκής φωτισμός θα προσελκύσει σίγουρα πολλούς χρήστες!
 
Brand Havit
Μοντέλο KB866L
Διασύνδεση USB
Διαστάσεις 462x147x29mm
Κλειδί αριθμός 104
Τάση λειτουργίας 5V
Ρεύμα λειτουργίας ≤300mA
Βασική ζωή Περίπου 5.000.000 φορές
Μήκος καλωδίου 1,4μ