Άμεσα Διαθέσιμο
KEYBOARD
06-2692
Τιμή :
30.70 €

Ένα υπέροχο πληκτρολόγιο παιχνιδιών Havit είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους παίκτες. Θα λειτουργήσει καλά ακόμη και σε πολύωρες ώρες παιχνιδιού. Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου επιτρέπει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
Το πληκτρολόγιο Havit KB435L έχει μια λειτουργία κατά των φαντασμάτων, η οποία εμποδίζει το μπλοκάρισμα του πληκτρολογίου όταν πατάτε ταυτόχρονα πολλά πλήκτρα.
Χρειάζεται να κλειδώσετε το πλήκτρο λειτουργίας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ένα τυχαίο κλικ σε ένα πλήκτρο θα διακόψει το παιχνίδι σας. Μπορείτε εύκολα να τα κλειδώσετε ή να τα ξεκλειδώσετε.
Η δυνατότητα χρήσης συντομεύσεων πληκτρολογίου είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να μεταβείτε σε μια δεδομένη λειτουργία ή ρύθμιση χωρίς να φύγετε από το παιχνίδι.
Διαφορετικοί τρόποι φωτισμού σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση και να δώσετε τη σωστή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Χάρη στη δυνατότητα να τραβήξετε με ασφάλεια τα πλήκτρα του πληκτρολογίου, μπορείτε να τα καθαρίσετε σχολαστικά.
με μηχανικό outemu μπλε διακόπτη, κάνει τη στιγμή που ενεργοποιείται το πληκτρολόγιο να μειώνει σημαντικά τον χρόνο απόκρισης, δίνοντας έτσι ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών. Μαζί με το συνδυασμό των αντανακλαστικών του παίκτη εξασφαλίζει απίστευτα γρήγορη λειτουργία.
 
Producent Havit
Model KB435L
Keyboard purpose Mechanical
Keyboard type Gaming
Type of switches Outemu blue switch
Connectivity Wired
Number of keys 87
Dimensions 352.3 x 124.3 x 35,8 mm 
Interface USB
Wire length 1.75 m
Compatibility Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7/8/10 / Linux / Mac
Color

Black

Backlighting Yes, RGB (10 modes)
Additional informations

Windows key block